Jeg har kloget mig i podcastet PotterCut, om video og markedsføring. Indslaget varer lidt over en time. Det er helt vildt lang tid i forhold til det format på et par minutter jeg ellers er vandt til på mine videoer. Det var spændende at snakke med Ib Potter, som faktisk var den erfarne af os to, med en karriere i TV.

Så mellem sygt barn og hjemmebagte boller får vi en lang snak om hvad video er og hvad det kan. Snakken kommer også ind på hvordan man som iværksætter kommer i gang med at lave video. Vi har en lang sank om udstyret til den nye brugere, og hvad man skal opgradere til, når man får mere blod på tanden.

En af mine hovedpointer er at du med video får du en mere personlig relation til din modtager, og du vil automatisk virker mere troværdig når du bruger video frem for det skrevne ord, fordi du som afsender er mere genkendelig og empatisk end du kan være på tekst.

Alle kan bruge video og spørgsmålet er snarere om HVORDAN du kan bruge video til at promovere dig, din virksomhed og dine produkter. Jeg deler nogle hemmelige tips til at få dine videoer vist.

Vil du hyre mig, kan du gøre det på www.netprofil.dk

Lyt med her:

God førnøjelse og husk at kigge forbi http://pottercut.dk/ og hør nogle af de mange gode episoder.

GD Star Rating
loading...
Videomarkedføring, 1.0 out of 5 based on 1 rating