Nettets andenstørste søgemaskine handler mere om levende billeder end om ord og statiske billeder, det er nemlig YouTube.com. Ironisk nok ser jeg ofte at video slet ikke er en del af markedførings og salgsbestræbelserne. Det er lidt bedrøvende at tænke over det spildte potentiale der er, ved ikke at lave YouTube videoer. Når de færreste virksomheder arbejder med video, kan du relativt let komme til at ‘eje’ din niche på video.

I ‘gamle dage’ var internettrafik primært billeder og text, men flere bruger dagligt videoer, og det der ved at blive ‘in’. I dag er det video der udbredes mest, og eksperterne har for længst forudsagt, at i de kommende år, vil det meste af trafikken komme fra videoer.

I dag er over halvdelen af ​​al internettrafik video med 51 procent

– David Hsieh

Robert Kyncl

I november 2011 lavede David Hsieh (Ciscos VP for Marketing og Emerging Technologies) den dristige forudsigelse om, at i løbet af få år video vil være 90% af al internet-trafik. Dengang formulerede Hsieh det sådan her: “I dag er over halvdelen af ​​al internettrafik video med 51 procent. Og baseret på de nuværende tendenser, forudsiger vi, at tallet i de næste tre vil hæve sig til over 90 procent af al internettrafik. ”

75 procent af alle kanaler vil blive transmiteret via internettet

– Robert Kyncl

Spoler vi filmen frem til i dag, så er forudsigelsen den samme fra eksperter såsom YouTube chefen for globale partnerskaber, Robert Kyncl (@rkyncl) der går skridtet videre og ud over de 90% også siger; “75 procent af alle kanaler vil blive født på internettet.” Han føler  at meget af hvad der kommer til at ske med video, vil blive internet-baseret. Ja, eller ville han jo nok ikke have det job. Med andre ord, vil fjernsynet vige gradvist til internettet som stedet man ser video.  Nå nu YouTube investerer lige nu $ 100 millioner i originalt indhold, er det klart, at den forudsigelsen opfattes som værende ganske solid.

Tror du, at dominansen af internet video vil være godt for os alle og er det alle der drage nytte af video? Del dine tanker nedenfor.

GD Star Rating
loading...
Video dominerer internettrafikken med 90%, 5.0 out of 5 based on 1 rating