Mit navn er Casper Blom, og jeg driver shoppen www.billigegolfbolde.dk. Igennem de sidste to år hvor jeg har arbejdet med, det har jeg efterhånden fået opbygget en masse små funktioner på min side. En masse cowboytricks kan man vel også kalde dem. Altså funktioner, som ikke er standard, og som jeg ikke ser så mange steder henne.

En af dem vil jeg dele med jer i dag.

Det trick, som har krævet mindst programmering, og som har givet mest omsætning, må være min funktion på udsolgte varer. Der har jeg nemlig fået lavet den funktion, at når et produkt er udsolgt, så kan folk skrive deres email-adresse, og så får de automatisk en e-mail, når det kommer på lager.

Det eneste som de skal skrive, er faktisk deres e-mailadresse. Når min lagerstyring så fortæller systemet at der er flere på lager, sender den en mail ud, hvor der står noget i stil med:

Hej!

(produkt) er nu på lager igen!

Vi beklager at det var udsolgt sidst du var inde hos os, men efterspørgslen har bare været ekstremt stor på dette produkt over de sidste måneder.

Vi har kun et begrænset antal hjemme denne gang, så vi anbefaler at du slår til ved først givne lejlighed.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så svar endelig på denne mail eller giv mig et kald på xx xx xx xx.

Ha’ det godt!

Mvh.
Casper fra BilligeGolfbolde.dk

Den kan jeg love jer for, tager kegler. Jeg har sat lidt målinger op, og vi nærmer os altså 100 %, som køber fra den mail!
Grundet mit specielle produkt (brugte golfbolde) så varierer det nemlig ret meget, hvad jeg kan få hjem af golfbolde. Nogle gange ligger den ene slags bolde i søen, og ved andre lejligheder er det noget andet. Årsagen til dette kender jeg ikke, men det er sådan som det forholder sig.
I stedet for at konstant gå og ærgrer mig over at jeg ikke havde X produkt på lager, så besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.

Det blev så via denne lille fikse funktion, som jeg virkelig er glad for. Det er jo nærmest et automatisk nyhedsbrev 🙂

Så hvis i engang har udsolgt af nogle produkter, og ikke har denne funktion, så lav den. Nu!

Casper Blom, BilligeGolfbolde.dk / Casperblom.dk

GD Star Rating
loading...
Tjen penge på udsolgte varer, 4.5 out of 5 based on 2 ratings