Måden jeg optager video på er uhyre simpel. Jeg har oftest et Flip video kamera liggende i lommen, og når jeg har noget på hjertet, så hiver jeg kameraet op af lommen og trykker på ‘Optag’, og går rundt med kameraet i hånden og peger på mig selv. Mere simpelt kan det ikke gøres.

Direkte USB adgang
Det er efterfølgende super enkelt at lægge videoen over på sin computer, idet kameraret virker som en USB nøgle, lige til at sætte ind, og ellers overføre dine optagelser.

Billigere end nogensinde
Det bedste er næsten at det aldrig har været billigere at komme igang med at lave video. Et Flip koster omkring 1.500,- men du kan også bare bruge din telefon, hvis den er af nyere model. Det er altid en gode idé at starte med det du har, så du ikke bruger en masse penge og aldrig kommer ud af starthullerne. Jeg har set det ske, og det er sket for mig før. Jagten på perfektion og det næste tekniske vidunder der løser alle problemerne gør kun at du ikke får lavet nogen videoer, og det er jo en skam.

Simpel redigering og deling
Videoen bliver redigeret i Final Cut Express til Mac, og den færdige video uploades til YouYube og derefter indsat i mit blogindlæg. Det er ikke svært, men der skal lige et par trin til før videoen er serverings klar til at bive set på min blog.

GD Star Rating
loading...