I dag skal det handle om den lille dims der ikke er større end at den kan ligge i en almindelig konvolut, og som giver dig mulighed for at modtage kreditkortbetalinger i din lille forening, babysitter business, til dit homeparty og når du holder et lille loppemarked.

Jeg har lavet en del forretninger især online. Faktisk bliver folk nu betalt for at hjælpe andre med at få deres betalingsløsninger til at virke. Det er ikke uden grund, for har man ikke prøvet det før, så er det overordentligt svært og bøvlet. Nogne af barrierene er at du skal godkendes hos et monopol og stille garanti samt være en ‘rigtig’ virksomhed. Det tager lang tid og masser af energi at få på plads, og når det er på plads, så er der en masse løbende udgifter, uanset om du bruger løsningen eller ej.

Tre trin

Med iZettle er der kun tre lette trin til at begynde med at modtage betalinger i din butik eller hvis du laver konsulentarbejde eller håndværkerarbejde.

  1. Download app
  2. Lav en konto hos iZettle
  3. Modtag betalinger

Det er en meget lavere barriere for at modtage kreditkort. Man skal ikke godkendes af PBS og skal ikke betale en masse penge fra starten.

Fås gratis til privat eller erhverv

Gratis hardware og software
Ingen månedelige udgifter
Daglige overførsler til din bankkonto
EMV godkendt (den standard ale de store kreditkort med chip bruger – bl.a. er der ingen personfølsomme data i telefonen og alle dataoverførsler er krypterede)

Ingen løbende udgifter

  • Terminal 0,-
  • Oprettelse 0,-
  • Månedligt abonnement 0,-
  • Årlige udgifter 0,-

Ok det lyder for godt til at være sandt. Måden iZetttle bliver betalt på er ved at du betaler 1.5 DKK per handel og 2,75% af omsætningen.

Det er jo genialt at have en gratis kortlæser liggende, som man kan tage frem, hvis man pludselig sælger noget, skal inddrage penge til polterabend eller bare ikke står ved et kasseapprart hele tiden. Og ja det koster lidt penge, men det er meget når du holder det op imod at folk lettere kan betale dig og derfor GØR det. Det koster også tid og energi at holde styr på hvem har betalt hvad og inddrive de der mangler at betale.

En anden cool ting er at den kan bruges med det samme også uden kortlæseren. Du skal blot taste kreditkortnummerene ind, som din allerede ville have gjort hvis de handlede på nettet.

Har du en stor forretning, så kan gebyrerne godt løbe op og du skal til at overveje at blive godkendt af den noget mere besværlige storebror PBS. Husk blot på at der også er gebyrer for brugen af forskellige kort hos PBS, så du skal se på hvilke kort der bruges mest hos dig og hvor de er billigst at bruge.

Når betalingen er gennemført, har man mulighed for at indtaste køberens mailadresse, så vedkommende kan få en kvittering. Pengene går så ind på ens konto hos iZettle, som fratrækker gebyrer og sender resten til ens bankkonto.

Kan du bruge iZettle i din forretning?

 

GD Star Rating
loading...
Kreditkortbetaling på iPhone og iPad, 2.3 out of 5 based on 3 ratings