Spørgsmålet dukkede op i min indbakke i dag. Jeg ved at min måde at løse opgaver ville ændres radikalt, men også opgavernes indhold. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg ville beskæftige mig med. Jeg har i de sidste 10 år udelukkende arbejdet på nettet, med nettet og om nettet. IT-relateret ville det nok være.

Jeg tror også jeg ville få mere tid til at læse og større omfang finde og vedligeholde geografisk lokale venskaber. Mange af de mennesker jeg kender lige nu, er digitale og geografisk spredt.

Tænk lige over hvor meget der er afhængigt at at internettet er der. Hele den offentlige sektor er jo på vej til digitalisering og online borgerservice.

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=jENZ2ERUFkM[/pro-player]

Hvad ville du gøre hvis Internettet lukkede? Efterlad en kommentar herunder!

GD Star Rating
loading...